Algemene voorwaarden Shop

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst tussen StudioBrecht en de wederpartij, tenzij anders is overeengekomen. StudioBrecht heeft te allen tijde recht haar algemene voorwaarden te wijzigen.

1.Prijzen en Prijswijzigingen
Alle prijzen op de website zijn vermeld in euro’s en zijn inclusief 21% btw. StudioBrecht heeft te allen tijde het recht om de prijzen te wijzigen. Aan prijzen, invoer-, druk- en zetfouten kunnen geen rechten worden ontleend.

2. Garantie
Op de handgemaakte sieraden van StudioBrecht zit een maand garantie vanaf de aankoopdatum. Bij klachten kunt u binnen drie maanden na aankoop van uw sieraad contact met ons op nemen. Wij zullen uw sieraad kosteloos repareren.

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor normale slijtage of enige vorm van schade bij het verkeerd gebruiken van onze sieraden.

3. Betalingen
Nadat je hebt besteld wordt je bestelling zo snel mogelijk gemaakt of verzameld. Zodra je bestelling is verzameld ontvang je een bevestiging per e-mail of in een telefoon berichtje met daarin de link naar de iDeal betaal link. Als er is betaald sturen wij je bestelling zo snel mogelijk op.

Betalingen dienen binnen de betalingstermijn van 5 dagen te worden voldaan d.m.v. het geldbedrag over te maken op rekeningnummer NL30INGB0670688908  van de ING BANK t.n.v. B.de Vries onder vermelding van het factuurnummer. Bij het overschrijden van de betalingstermijn gaan de gereserveerde artikelen automatisch terug de verkoop in zonder overleg, tenzij anders is overeengekomen met de klant.

4. Verzenden
Verzenden binnen Nederland is gratis bij een bestelling boven de 100,00. Onder een bestelbedrag van 150,00 berekenen we 3,95 (DHL onverzekerd). Het is nog niet mogelijk om buiten Nederland te bestellen. Wij versturen uw bestelling via PostNL en DHL. Alle bestellingen worden zorgvuldig gecontroleerd, verpakt en verzonden conform de voorwaarden van PostNL en DHL. Mocht uw bestelling beschadigd zijn aangekomen dan verzoeken wij je om binnen 48 uur na ontvangst van uw bestelling contact met ons op te nemen.

5. Levering
Je bestelling wordt zo snel mogelijk verzonden als het product op voorraad is. Als je jouw bestelling op maat laat maken kan het langer duren, dit wordt altijd overlegt met de klant. Het maken van sieraden in edelmetaal kost tijd. Geduld wordt beloond.

6. Ruilen en retourneren
Je kunt binnen 14 dagen (na ontvangst van uw bestelling) je bestelling ruilen of retourneren. mits deze onbeschadigd en ongedragen zijn. Beschadigde of gedragen sieraden nemen wij niet retour. In alle gevallen dien je eerst schriftelijk contact met ons op te nemen. Je dient hierbij je naam en factuurnummer te vermelden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. De aankoopsom van de door jouw geretourneerde producten zullen binnen 14 dagen (na ontvangst van het product) worden terug gestort. De verzendkosten voor het ruilen of retourneren zijn voor je eigen rekening. Op maat gemaakte sieraden kunnen niet worden geretourneerd of worden geruild. Wij nemen geen oorsieraden retour in verband met hygiëne.